Vi använder cookies från google analytics för att förbättra våra tjänster.

Acceptera Cookies

Om oss

Om oss

Långedrags Kajakuthyrning
längst in i Hinsholmskilen
426 77 Västra Frölunda

Våra kajaker och SUPar finns vid kajakbryggan intill brygga Ö, första bryggan, i GREFAB’s småbåtshamn i Hinsholmskilen. Leta på hitta.se efter Tandkullegatan 11 så ser du enkelt hela hamnområdet.

Från början var det Katarina och Jan som sommaren 1999 startade med bara sex kajaker. Med tiden har det blivit fler kajaker, massor av kajakintresserade kunder och ett helt gäng med engagerade medverkande och hjälpredor för att ge service till alla som vill ut och paddla.

Idag har vi 20 singel kajaker, tre dubbelkajaker, två Stand Up Paddler (SUP) och en kanot samt ett flertal medhjälpare som tillsammans med oss vill skapa en skön kajakupplevelse för dig som hyr. I upplevelsen ingår det att bli smidigt mottagen när man bokar på telefon eller e-post samt att med en kort instruktion ta emot kajakerna och sedan bara njuta på havet.

Vi har alla kajaker lätt tillgängliga nära vattnet från tidig vår till sen höst. Vi stänger aldrig och kan även på vinterhalvåret erbjuda alla våra singelkajaker för uthyrning även när snön ligger djup.

I båthamnen finns gott om p-platser för max 60:- per dygn (9:-/timme men gratis under vinterhalvåret) och med spårvagn är den närmaste hållplatsen Hinsholmen, linje 11, bara några minuters promenad från oss.
Det går så klart också att cykla till oss. Vi syns snart.