Vi använder cookies från google analytics för att förbättra våra tjänster.

Acceptera Cookies

Våra Kajaker och SUPar

Våra Kajaker

Samtliga av våra kajaker är i glasfiber med vattentäta skott (packutrymmen) och roder eller skädda.

Enmanskajaker 20 st

Kayman Seeker (3)

Namn: Gry, Kim & Leo

Bild på Kajak

Kayman seker är en trygg allround-kajak som även passar för de lite större paddlarna. Passar bra för både dags- och flerdagsturer men kan kännas lite trög om den får för mycket last. Lättmanövrerad.

Reval HV (1)

Namn: Max

Bild på Kajak

Zegul Reval high volume är en rymlig kajak för dig som är lite större och vill ha lite bredd i vattenlinjen som ger extra stabilitet. Med sin bredd på 60 cm ger den en trygg och stabil känsla samtidigt som den är rimligt lätt att paddla.


Tahe Reval Midi (2)

Namn: Liv & Siv

Bild på Kajak

Reval midi är en smidig allroundkajak bäst för dagsturer men kan även lastas. Kajaken har den klassiskt brittiska formen med uppdragna stävar och slag som medger styrning genom kantning. Skrovformen gör den lättsvängd och smidig, men ger den också lite mer lovgirighet och avdrift.

Tahe Reval Mini (2)

Namn: Fia & Pia

Bild på Kajak

Reval mini är en liten och smidig allroundkajak bäst för dagsturer. Kajaken har den klassiskt brittiska formen med uppdragna stävar och slag som medger styrning genom kantning. Skrovformen gör den lättsvängd och smidig, men ger den också lite mer lovgirighet och avdrift.

Zegul Arrow Play MV (2)

Namn: Bo & Ib

Bild på Kajak

Zegul Arrow Play MV är en mycket lättmanövrerad kajak för lek, tur och långfärd. Den är för dig som vill ut på vattnet för att surfa och rolla. Skarpa slag och en tydlig rocker gör den lätt att svänga med skrovet, vilket tillsammans med skäddan ger dig perfekt kontroll av kajaken.

VKV Lisa (1)

Namn: Lisa

Bild på Kajak

Användbar för touring och expedition i både hav och sjö med vågor. Det är en allroundkajak som är mycket förlåtande med en skön sist utan en känsla att sitta fast. Mycket lättdriven och skärande.

Trapper Aral (3)

Namn: Eva, Ida & Rut

Bild på Kajak

Två stora vattentäta skott med ovala gummiluckor gör den lättlastad. Kajaken är lättsvängd på grund av den något böjda köllinjen och den mjuka formen på skrovet, vilket gör att den fungerar bra även utan roder. Den passar därför utmärkt som både dagsturs- och långfärdskajak för den lite lättare eller medeltunge kanotisten

Norse Duva (2)

Namn: Ada & Noa

Bild på Kajak

Norse Duva är en lätt och smidig kajak som passar bra för dig som vill ha gott om utrymme i sittbrunnen och god komfort. Duva är stabil och lättmanövrerad med rekommenderad vikt på paddlaren 60 – 90 kg.

Baltic Artic Star (2)

Namn: Kaj & Åke

Bild på Kajak

Lite inledningsinstabil då den är tydligt v-formad i skrivet. Lastar bra och är lättpaddlad med ett tydligt skärande skrov i alla väder och vågor. Bär bra med last och packning.

Svalbard (2)

Namn: Jan & Nina

Bild på Kajak

Svalbard uppför sig bra i sjön och känns snabb. Den är ganska tydlig expeditionskajak som har lite högre initialstabilitet olastad då den är lite smalare och spetsigare. Den känns lite "nättare", och sittbrunnen känns ganska stor, med last blir den väldigt sjöduglig.

Tvåmanskajaker 3st

Tahe Tandem Maxi (3)

Namn: Beda, Elve & Kålle

Bild på Kajak

Tahe maxi är en tandem kajak som är oerhört stabil och kan lasta mycket packning. Mittbrunnen kan passa för ett barn, hund eller för extra packning. Vattentäta luckor fram och bak för det som måste vara torrt.

SUPar 2st

SUP, Stand Up Paddler, BIC Duratec, 300cm.

Bild på SUP

En mycket allround SUP som passar bra för paddlare upp till ungefär 90-95 kg. Den ger paddlaren en stabil plattform för nybörjare på platt vatten så val som fortsättningspaddlare i lite vågor. Den har en FCS centerfena och bra grepp för enkel hantering vid förflyttning på land.

Kanot

Vi har också en Kanadensare i aluminium. Det är en Inkas 465.

Bild på Kanot Bild på Kanot

Klassik kanot för paddling i bäckar och sjöar. Mindre lämplig för havet om det inte är bra väder. En kort och mycket lättmanövrerad kanadensare som trots det mindre format har den stor volym för packning.